menu
Word Lid
NACHTVERLICHTING, Vlaams Belang Kruisem informeert!
VLAAMS BELANG KRUISEM informeert, het gemeentebestuur NIET!
Na de vele vragen aan onze bestuursleden omtrent de straatverlichting geven wij het Vlaams Belang Kruisem u de volgende informatie mee.
De straatverlichting werd tijdens de nacht terug volledig aangestoken omwille van de wateroverlast in onze gemeente.Aangezien het overstromingsgevaar geweken is heeft de gemeente beslist om terug over te gaan naar het oorspronkelijke brandregime.
De reeds uit LED bestaande straatverlichting is men dieper gaan dimmen, de verlichting die nog niet uit LED bestaat zal geleidelijk aan aangepast worden op cabineniveau, om dit te realiseren is er een interventie nodig van de DNB Fluvius.
Men vermoed dat dit alles in orde zal gebracht worden begin 2024.Ook willen we nog even vermelden dat wij het Vlaams Belang Kruisem de aanvraag om de straatverlichting terug aan te laten reeds 2x aangevraagd hadden (16 april & 13 juli) en dit omwille van veiligheidsreden en dat het gemeentebestuur toen helemaal niet voor was, pas enkele maanden later na de vele vragen van de Kruisemnaren is het gemeentebestuur hierop ingegaan.Uit onze enquete is gebleken dan 78% van onze inwoners voor de straatverlichting tijdens de nacht aan te laten is.
Bij deze is de verdienste niet voor Dhr. Bothuyne die een aantal weken geleden nog liet blijken om tegen de nachtverlichting te zijn en Dhr. Verzele die via een persbericht alle verdienste opeist

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF